Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePavel Páral: Rozpočet nakonec vyšel hodně natěsno. Stanjura vyvázl s odřenýma ušima
39 komentářů
Uživatel_31639
0
Mám šanci se někde dozvědět, kolik už jsme nasypali na Ukrajinu?
Uživatel_5899421
Kým Fiala je iba hlupák, jeho minister financií patrí pred súd za to čo robil ako zastupitel so svojou rodinou ...
@Uživatel_5899421 starej se o milovaného fika čobole tupý 👍vy jste na tom daleko hůře 🤣👍
@Uživatel_5899421
Hele dobrý muži, nebylo by dobré se spíše obrátit na tvou domácí scénu?
Máme rádií i ty ze zahraniči co nám pomáhají budovat naši republiku, ale koho chleba jiš, toho píseň zpívej, nebo se alespoň nauč česky ať tu nejsi za troubu.
Hele dobrý muži, nebylo by dobré se spíše obrátit na tvou domácí scénu?
Máme rádií i ty ze zahraniči co nám pomáhají budovat naši republiku, ale koho chleba jiš, toho píseň zpívej, nebo se alespoň nauč česky ať tu nejsi za troubu.
@Uživatel_5899421 hlavně Stanjura nikdy neměl být ministrem financí. Ale ono je pro některé kruhy asi výhodné tam mit někoho, kdo tomu ani za mák nerozumí.
giorgio287
Ti dva pitomci by měli se studem lézt kanálama.
Oni se chlubí že potreti za sebou zatnuli sekeru skoro 300 miliard!
Škodnou je třeba utratit.
Oni se chlubí že potreti za sebou zatnuli sekeru skoro 300 miliard!
Škodnou je třeba utratit.
Zdeněk Rezek
Dobrá zpráva je, jak napsal J. Fištejn k Izraeli, v novinařině nepřijatelnou.
Reflex je již drahnou dobu myšlenková mrtvola.....
Kašlu na obsah článku, vše je v titulku.
Stačí vědět, kdo je váš majitel a mentor.
Jděte se vycpat....
Reflex je již drahnou dobu myšlenková mrtvola.....
Kašlu na obsah článku, vše je v titulku.
Stačí vědět, kdo je váš majitel a mentor.
Jděte se vycpat....
@Zdeněk Rezek
Na to je dobrá rada.
Kdysi jsem byl přispěvovatelwm na Seznamu a už to bylo nepřekousnutelné, tak jsem odešel....
Na to je dobrá rada.
Kdysi jsem byl přispěvovatelwm na Seznamu a už to bylo nepřekousnutelné, tak jsem odešel....
kosmos kosmos
Největší problém s rozpočtem mají ti co jenom dyndají a vůbec nepřispívají 🤣👍
@kosmos kosmos Konečně od tebe pravda...
Šedou ekonomiku tato vláda vůbec neřeší...😂😂😂😂bože ty jsi úúúl.
Šedou ekonomiku tato vláda vůbec neřeší...😂😂😂😂bože ty jsi úúúl.
Pavel Nyklíček
Konec dobrý, všechno dobrý...🙂👍
@Pavel Nyklíček Jo jo pravda, sice mnozí z nás přežívají, náprava tohoto stavu dle ekonomů pět až šest let...ale fandové ....vlády...a ta díky bohu přežila..
Spokojenost sama...hyhyhy.
Spokojenost sama...hyhyhy.
Georg Waldman
Co Kalousek kdysi ušetřil, to Sobotkova a Babišova vláda prožrala. Co dnes Fialova vláda ušetří, to Babišstan prošustruje.
@Georg Waldman
Aha. Takže tlupa fialových imbecilů za 4 roky vyrobí dluh téměř 1 200 miliard a dle tebe ušetřili.
Nech se vyšetřit v nejbližším blázinci 🤣
Aha. Takže tlupa fialových imbecilů za 4 roky vyrobí dluh téměř 1 200 miliard a dle tebe ušetřili.
Nech se vyšetřit v nejbližším blázinci 🤣
Saša Krach
Je to dobré....Válečný stav,,,zima,,,a bude jaro,,,chřipka,,,někde černý kašel,,a prší,,,Slovensko neposlouchá a změní hymnu,,,nejlevnější elektrický proud od Husáka..do toho CNN Prima...
Myslím že je to od vlády velký úspěch. Pokud vezmu v potaz její odbornost..
Myslím že je to od vlády velký úspěch. Pokud vezmu v potaz její odbornost..
@Saša Krach
A to může být oslanec babiš rád, že mohl covid předat Válkovi.
Totiž tím, že pan oslanec nařídil povinné očkování s konečnou platností k 1.2 2022 u mě spadll do politického prodejniho odpadu.
Nevolitelný a prodejný bastard.
A to může být oslanec babiš rád, že mohl covid předat Válkovi.
Totiž tím, že pan oslanec nařídil povinné očkování s konečnou platností k 1.2 2022 u mě spadll do politického prodejniho odpadu.
Nevolitelný a prodejný bastard.
Uživatel_5734171
Já teď nebudu rozumovat o výši deficitu, jako pravičákovi mi vadí všechno, co je nad nulu. Beze změn v mandatorních výdajích se nikdy nikam nepohneme. Nicméně ta pods*** je jiná. Pokud rozpočet vyjde plus mínus přesně, tak je to přeci v pořádku. Byla-li by odchylka +50 mld, tak je to stejně špatné, jako -50 mld. Rozpočty jsou stavěny tak, že je třeba naplnit příjmy a dodržet výdaje. Při výrazné odchylce do mínusu ale i do plusu to znamená, že byl rozpočet udělán špatně.
@Uživatel_5734171 jooj, pockejme si na prvni rozpocet pristi vlady ,tedy nejspis te buresovy. to bude deficit 300 miliard nebo vyssi jen to fikne, a obvykli kritici soucasnych deficitu budou najednou mlcet, coz je vrcholne pokrytecke, ale tak to nejspis bude
@PEtr Tobes To jsi Tobesi vyvěštil ze svého ranního hov.nka?
@epr3 sice mi nula a kolaborant jako ty nestojis vetsinou za odpoved, ale kdyby te to zajimalo, tak schodky byly nejvetsi za Burese a Dluzeny, sice byl covid, ale zprava NKU ukazala, ze vetsina vydaju vyletela oknem. dalsi plan Dluzeny a Burese pokud by zustali u moci : rok 2022 - 376mld, rok 2023 - 370mld, rok 2024 - 343 mld . takze vychazim z primo z planu teto hruzovlady a neni duvod predpokladat, ze pokud se vrati, bude to lepsi, protoze jim je to uplne u zadku, ale asi je to na tebe prilis slozite, proste fakta
@epr3 mozna tak ho.no tvoje nebo Aluny Sillerove, jsou to navrhy z jejiho resortu a posvetil to bures...ale na tvoji primitivni hlavu je to evidentne moc
@epr3 nemydli pořád ovce a kozy a vzdelavej se trochu ať tu nejsi pořád za debilka🤣👍
Tobesi, na rozdíl od tebe si umím spočítat, že Fialenkovci za své volební období zaseknou sekeru ještě hlouběji, než Babiš s Dluženou. To je zase na tebe asi moc....
@epr3 tak naposled, za Burese a Dluzeny za covidu, a navic ze znacne casti zbytecne, coz potvrdila zprava NKU, spolu i se snizenim zdaneni (superhruba mzda - dilo ANO, ODS a SPD, tedy podil na tom ma jak minula ,tak cast soucasne vlady), tam zacal rozvrat verejnych financi. tato vlada se ho trochu snazi ukocirovat, coz boli a je nepopularni, ale zdedila obrovske deficity, ktere snizuje, i kdyz ne uplne dostatecne, takze mi nevkladej do ust, co jsem nerekl. a zeptam se tedy - az pristi nejspis vlada Babisova, zase tyto schodky zacne zvedat, nebo prinejlepsim budou +- stejne, tedy uz se nebudou snizovat, coz je porad naprosto nezbytne, ale oni se na to vykaslou, tak budes taky nadavat, jako ted? myslim, ze uz nebudes a pockam si na to pokrytce.
@PEtr Tobes
Bude o 100 mld vyšší a to budou ještě nadhodnocené příjmy. ANO to zdůvodní tím, že je třeba investovat, i když většina deficitu půjde na sociální korupci. Na to si lze vsadit...
Bude o 100 mld vyšší a to budou ještě nadhodnocené příjmy. ANO to zdůvodní tím, že je třeba investovat, i když většina deficitu půjde na sociální korupci. Na to si lze vsadit...
@Uživatel_5734171 tak nejak to nejspis bude..a opravdu jsem zvedav, jak to bude napr. dezoduo Klaus a Zeman, kteri tuto vladu nenavidi, potom kritizovat Burese a Alunu na to si v klidu pockam ))
@Uživatel_5734171
Nevzpomínáte si na dobu za vlady Aleny, kde byl schválen nějaký rozpočet a následovalo katastrofální navýšení?Nechce se mi hledat 🫤
Nevzpomínáte si na dobu za vlady Aleny, kde byl schválen nějaký rozpočet a následovalo katastrofální navýšení?Nechce se mi hledat 🫤
@Pavel Nyklíček Určitě to najdeš, jsi šikovnej manipulátor. Bylo to v covidu, rozpočet byl navýšen skutečně brutálně a Fialenko a jeho pitomečci ještě řvali, že je to málo.
epr3
Mě se líbí to, že novináři a píšící ekonomové píší o více jak čtvrtbiliónové sekeře jako "o rozpočtu který vyšel".
A ten blbeček Fiala se ještě v televizi pochválí a kecá, jak se potvrzují jejich předvolební závazky, "že budou rozpočtově odpovědnou vládou".
To jsou všichni blbí? Vždyť tato vláda bude mít vůbec nejvyšší schodek ze všech popřevratových!
V jednom kuse se tu nadává na Babiše a Dluženu, ale ti na tuhle fialovskou pakáž nemají. Ani v covidu, kdy nikdo nevěděl jak si počínat, a tehdejší opozice (Fialenko) vřískala jako protržená, že rozhazuje málo, nedokázala minulá vláda proyebat tolik, jako ta současná.
A ten blbeček Fiala se ještě v televizi pochválí a kecá, jak se potvrzují jejich předvolební závazky, "že budou rozpočtově odpovědnou vládou".
To jsou všichni blbí? Vždyť tato vláda bude mít vůbec nejvyšší schodek ze všech popřevratových!
V jednom kuse se tu nadává na Babiše a Dluženu, ale ti na tuhle fialovskou pakáž nemají. Ani v covidu, kdy nikdo nevěděl jak si počínat, a tehdejší opozice (Fialenko) vřískala jako protržená, že rozhazuje málo, nedokázala minulá vláda proyebat tolik, jako ta současná.
Alois Rudý
Ani moc nezávidím hnutí ANO, že bude muset napravovat ten bordel, který tady po sobě zanechává současná koaliční vláda v čele s ODS. Na nápravu bude potřebovat hnutí ANO min. tři volební období, tak jej vždy podpořme.😎
@Alois Rudý
Vždyť právě o tom se často píše. Nechat ANO vládnou a ta se tzv. historicky znemožní a tím bude ANO a hlavně vůdce za 4 roky navěky pryč.
Ani za vlády Trumpa demokracie nepadne na ústa, stejně tak, jako nepadne národ český s odcházející oslancem babišem.
Vždyť právě o tom se často píše. Nechat ANO vládnou a ta se tzv. historicky znemožní a tím bude ANO a hlavně vůdce za 4 roky navěky pryč.
Ani za vlády Trumpa demokracie nepadne na ústa, stejně tak, jako nepadne národ český s odcházející oslancem babišem.