Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Nezodpovězené otázky kolem slovenského cestovatele Fica. Pošle Kalousek zase složenku?

61 komentářů

bella.
Paní " redaktorko " Bendová, Vy jste prostě něco, co se slušně pojmenovat nedá !
--------------------------------------------------------------------------------
Největší cestovatel za naše peníze podotýkám je přece pan prezident Petr Pavel, (který je momentálně celej hin z Dakaru) .Je to ovšem cestovatel ale špatným směrem, nic nám z cest nepřináší . O tom si tady , madam Bendová, do roka popovídáme 🔊
-----
Už se těším, až náš " inteligentní " osvícený pan prezident , mající názor až když mu ho někdo poví, nepodá té " odpudivé osobě " prezidentu USA ruku ", zatímco lídři EU ano!
Už se těším !!!!!!!!!!! 🤣😂
A musíme si uvědomit souvislostiže v té době cca 4 roky zpět se připravovalo, že po Zemanovi bude on ! Bylo mu přikázáno být k Bruselu hodný až servilní, protože v té době Trump nevábně skončil a Brusel začal být servilní pro změnu k Bidenovi, kdy se hospodářsky už silně potápěl. Snaživý rozvědčík z Východu , Petr Pavel snaživě Trumpa světově veřejně znectil. 😂

Bendová, moc se těším, jak si s Trumpem probere ,že odstřelění NordStreamu Ukrajinci neviděl jako teroristický cíl proti civilistům , ale jen jako o m l u v i t e l n ý vojenský cíl Ukrajiny co srazil na několik měsíců civilní Evropu na kolena a možná světu vysvětlí svoje šíření poplašné zprávy , kterou strašil české občany, že " padne-li Ukrajina, padneme taky" ! ( a nemyslel tím, že padneme vyčerpáním z dluhů co tady nasekal s Fialou , když rozdávají z cizího Ukrajincům) , myslel to doslova, že my budeme ruský vojenský cíl taky.
(Tohle nedáš! 😂)

Takže , paní Bendová pro Vás v kostce:
Ficovi já fandím a Vám může být u zadku, jak jemu se líbí hymna!

Paní Bendová dle Vás se musíme starat o to co dělá samostatná země Slovensko, protože je prostě v NATO a EU !

Paní Bendová dle tohoto algoritmu se naopak vůbec nemusíme starat o Ukrajinu a Rusko, které v NATO a EU vůbec nejsou.

Bendová, no comment!
--------
epr3
@bella. 👍👍👍
Jozef Kolek
bla bla bla hoši bla bla bla

ps
nech žije fico!!
Ferdi Nand
Pochytat ten bolševickej xindl z Felvidéku , včetně tý šišlavý opice co se nas rala do Čech, nacpat do dobytčáků, zatlouct vrata a poslat je tomu krpatýmu šmejdovi do Ruska. Rudoši jsou jak ho vno na botě. Po dobrém se jich nezbavíme a škodit budou furt. THE ONLY GOOD COMMUNIST IS A DEAD COMMUNIST.
Jozef Kolek
@Ferdi Nand čo berieš ?!
bella.
@Jozef Kolek
@Ferdi Nand ? Co bere ? No přece od Zelenskýho bere matroš.Prej kvalita ! 😂
Uživatel_5734171
Jako červená nit se diskuzí táhne otázka, kolik stojí prezidentova cesta na Dakar. Je to prostinké, jak facka. Pokud to někoho pravdu zajímá, může využít zákon o svobodném přístupu k informacím, tu otázku zaslat (třeba přes datovku) na příslušný úřad a ten mu je POVINNEN v určité lhůtě pod hrozbou exekuce odpovědět. A opravdu to takhle funguje. Na rozdíl právě od Fica a současného Slovenska. Ten dnes všem vzkázal, že nikomu na nic odpovídat nebude a basta...))) A pokud mi někdo hodlá napsat, co je mi do Fica a Slovenska, tak mám prostinkou odpověď. Prostě mě to zajímá, stejně jako mě zajímá co se děje v USA, Francii nebo Itálii. Všechny tyto země jsou spolu s námi v NATO a mě není jedno, jestli bude či nebude NATO fungovat, jde o NAŠI bezpečnost... A dnes jsem slyšel, že Fico hodlá nově definovat slovenskou zahraniční politiku... Při této příležitosti mě napadá, zda lze za určitých okolností vyloučit někoho z NATO, protože Fico to neřekl proto, že chce posílit vztahy s NATO...
Asatin
@Uživatel_5734171 Presne tak a me taky jeste zajima,jak je mozne,ze vsichni volici pri volbe prezidenta nevedeli ,ze Zeman je psychopat,coz soud potvrdil v kauze Stehlikova.Cili obcane vubec nevedi koho vlastne voli.Kazdy uchazc o vladni funkci i prezident, by mel zdravotni stav dolozit lekarskou zpravou ,vcetne psychickeho.Jinak se dozijeme,dalsiho psychopata.Zakon to muze vyresit.
epr3
@Asatin Jestli je někdo psychopat nebo ne, nepotvrzuje soud, ale lékař. Ta p.ča Stehlíková nejen o Zemanovi nakecala tolik lží, že by ji za to měli vykopnout z lékařské komory.
Ajatýne, když něco tvrdíš, připoj odkaz, takhle to to totiž vypadá, že sem chodíš jen vyklopit svoji osobní frustraci ze svého podělaného života.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
To vypadá na plot mezi ČR a SR...🙂
bella.
@Pavel Nyklíček
No výborně a kudy sem polezou migranti od Kyjeva a dál? Na UA už asi je panika, v praxi je to no pasaran UA přes Slovensko k nám.Óóh, kdyby tak ! Fico 👌
------------------------------------------------------------------
bella.
@Uživatel_5734171
No u nás bychom zahraniční politiku mohli nastavit také jinak, ale zatím nám vláda 4 kolka nastavila zákon, který totálně omezil informace a např, investigativní novinář to může pověsit na hřebík.Nesmí, jinak by napomáhal cizím mocnostem atd atd.
Tak tuhá cenzura a výhrůžky trestem tady byly jen v době normalizace.
Pavel Nyklíček
Fico prodělal před lety infark. Pak se opět pustil do politiky.
Následoval opravdu těžký covid, který popisoval sám jako téměř likvidační a nesl následky.
Následovalo jakési selhání zřejmě orgánů, bral léky, tlak byl špatný a byl tu opět lehčí karambol cévní.
Následně byl postřelen s trvalyými nasledky a přišly volby, které ho stály spoustu sil.
Součet těchto indicií a zřejmě něco, co ho dostalo zpět je v režii Ruska a on je Rusku zavázán.
Už funguje jen jako automat v režimu monologu.
Nemá co ztratit, kromě života díky zdravotním potížím a pokud bude jako nemocný člověk pokračovat, letos končí.
epr3
@Pavel Nyklíček Až na tu hlavu, viď? Modlíš se ke svatému Fialenkovi, aby tvá zbožná přání vyšla? Tak přidej.
Pavel Nyklíček
@epr3
Pokud umiš číst, komentoval jsem Fica.
Zbytek tvé přihlouplé poznámky beru jako daň z demokracie.
Uživatel_5734171
@Pavel Nyklíček
čím víc o tom přemýšlím, tím více věřím tomu, že ten atentát byla hra v režii KGB. Vše tomu nasvědčuje...
Radek Kocvelda
@Uživatel_5734171 No vidíš ty blbe,ten má aspoň koule se nechat postřelit!
Pavel Nyklíček
@Radek Kocvelda
Problém je v tom, že není v nemocnici záznam a fota která se pořizují.
Následně se reviduje a opět se dělá záznam postižení a zde nikdy nic neuniklo...a že většinou unikne.
Samá záhada.
Každý se rád pochlubí alespoň jízvou.
bella.
@Uživatel_5734171 + @Pavel Nyklíček
---------

Vy si otevřete tady někde bokem " politický koučing" a požádejte Fialu a Lipavskýho o účinkování .To bude jíízda ! Druhý Kačer!
🤣
-----------------------------------------------
Jozef Kolek
@Pavel Nyklíček prestaň huliť!! ide ti to na mozog!
bella.
@Pavel Nyklíček
Nyklíčku, tisíckrát ti bylo řečeno, drže se svého kopyta a nefilozofuj.
To je strašný co Ty v tom mozku máš ( spíš nemáš!).
------------------------------------------
Richard Šebesta
Skutečně mám pocit dle zdejších aktivních redaktorů , že Fico není slovenský premiér ale náš český.Tolik pozornosti jako jemu nevěnují mnohé naše media
ani našim českým a že by bylo mnohdy třeba. Co například privátní závodění pana presidenta někde v Arábii. Prý si vše financoval sám ? No to je opět lež jako věž on financoval i vše co souviselo s ochrankou která ho musela doprovázet ? Tedy její diety ,stravu i cestu a pochopitelně i plat za onen pobyt ? Mne by tohle určitě zajímalo více než povídání a psaní o Ficovi jednak není objektivní a když budu chtít o něm něco vědět tak si to zjistím sám z jiných zdrojů.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Za babiše nás rok ochranky tohoto potentáta stal každý tok 240 milionů!!!
Byl to účet za hlídání babise a 8 ministrů.
Současná vláda tuto podporu strachu mocných nemocných nevyžaduje.
bella.
@Pavel Nyklíček
dej sem ihned odkaz, že co říkáš pravda je, deozoláte.Ovnm ne odkaz z Seznam.cz-
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Náklady na provoz ležáka Zemana se nám prodrazily trošičku více,že?
bella.
@Pavel Nyklíček
Říkáš, že cit " Náklady na provoz ležáka Zemana se nám prodrazily trošičku více,že?
Nyklíčku, ty bl-be, Zeman ze svého platu platil tak dost vysokou dań a i zdravotní.

Nyklíčku , pro tebe po lopatě:
Zeman za 10 let prezidentování ze svého platu prezidenta nechával pravidelně měsíčně strhávat peníze pro Českou republiku..Jeho dar vlasti.

Nyklíčku , pro tebe po lopatě:
na té obrovské sumě teď v podstatě parazituje rozvědčík se svými vejlety a jeho stará se svými hadříky!

Pozor ☝️ NYKLÍČKU ! !
Pohov, NYKLÍČKU ! !
Sedni a mlč 🤛!
Asatin
@Richard Šebesta Taky jsem se z verejnych zdroju dozvedel ,ze jses uzitecny idiot.
bella.
@Richard Šebesta
Kdy ten Petr Pavel pracuje pro stát!?
Zatím podepsal 2 záležitosti - okradl důchodce a biliony dluhů odhald , že to bude dobrý.
Pro ženu vydupal ošatné 100tis/měs a dobrou sumu k důchodu.
Já myslím, že snad od Husáka až k němu větší 👉prezident vyžírka na Hradě nebyl!
Saša Krach
Hezké kecy ...každý ví jak co udělat a nezapomene u těch keců pošpinit ty druhé...
Neznalé poměrů by řekli..tak už začněte pracovat ,,,ale brzy zjistí že kecy nic nepřinesou...jen kecy....škoda že kecy nepřináší DPH .....stala by se z nás velmoc.
😂😂😂😂😂😂
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Jen Babiš by přinesl do státního rozpočtu za kecy miliardy...🤣
bella.
@Saša Krach

Ale , ale Sášo,
kdo je tady neznalý poměrů!
Stačí kouknout na ty platy v Německu a hned jsme doma a víme, jak to máme my s Nutellou! ⚠️☣️
------------------------------------
Frank51482
A co náš cestovatel bolševická guma Pepa? To asi z plátku nikoho nezajímá. Fico pro své občany v dodávkách plynu něco dělá. Máš fialový zmetek jenom žvaní a lže.
Bruno Ferari
@Frank51482 a co udelal Fico v dodavkach plynu?
Richard Šebesta
@Bruno Ferari Určitě udělal pro Slováky více než pro nás náš nutelový premiér spolu se závodně naladěným komunistickým presidentem.
kosmos kosmos
@Richard Šebesta co udělal fiko více pro Slováky? kromě toho že se potupně plazil před masovým vrahem putlerem 🤣👍 děkuji za odpověď 🤟
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Zrovna dnes jsem poslouchal bývalého ministra ze slovenské vlády před cca 10 lety.
Jasně potvrdil, že Fico neměl jediný ekonomicky přínos v oblasti ekonomické prosperity za dobu svého premierováni.
Jediný !
Kecy jako jeho parťáci Bureš a Orban.
epr3
@Bruno Ferari I kdyby to jenom zkusil a nezískal nic, tak udělal víc, než náš modrofialový idiot.
Bruno Ferari
@epr3 Vy jste bez plynu?
Pavel Nyklíček
@epr3
Je ti zima, nebo máš hlad?
Pak brnkni babisovi a on ti osobně doručí roušké do tvého domu a k tomu krajíc chleba.
epr3
@Bruno Ferari Bruno, ptáš se fakt jako k.k.t. Každý stát má strategické zásoby, bývají zhruba na 90 dní, pokud během roku zodpovědně naplní zásobníky.
Přijď se zeptat za tři měsíce.
Jinak, já doma na plyn nic nemám, takže mě osobně chybět nebude ani po tom.
epr3
Nyklíček Ne hlad nemám a zima mi není, děkuji za zájem. Roušek se nažer sám, my doma jíme normální jídlo.
kosmos kosmos
@epr3 ty si nepamatuješ jak Esteban vítal ťamany s rouškama v pokleku🤣 málem že jim olizoval podrážky?,🤣👍
Pavel Nyklíček
@Frank51482
Ty nemůžeš být při smyslech.
Pokud tvoji demagogii otočím, tak mám reál, stejně jako u oslance babise.
Otoč a znáš pravdéé.
Spytar
Dobré ráno.
Dobré "panoptikum" V.Mertlíka, podepsáno a snad vytvořeno paní Bendovou. Pobavil jsem se po ránu. Když už se naše "západní" režimy hroutí pod tíhou své politické nefunkčnosti, ukradených demokracií naopak aneb komunismu pro beztrestný politiky organizovaný zločin.
Je hezké kroky těchto zločinců parodovat. Když už nic, snad i když v hroších kůžích, někdo z nich se třeba aspoň neznatelně zastydí. Než se začne s nepohodlnými novináři vypořádávat způsobem již vyzkoušeným a nastupujícímu režimu Západu příznačným, tedy: "Po bolševicku!!".
Máme se všichni poddaní na co "těšit"...
Zatím, se spokojeným šklebem, 😆, dobrý den a do nového roku hlavně hodně zdraví. 👋🏻
Frank51482
@Spytar Pokud je mi známo, tak na Titanicu byli v drtivé většině lidé zdraví a stejně jim to nebylo k ničemu. Důležité je štěstí, protože kdo má štěstí, má i zdraví a spoustu jiných věcí.
Uživatel_5734171
Fico zveřejnil další video. Je opravdu neuvěřitelné, co se momentálně na Slovensku děje. Shrňme si to:
1. 22.12.2024 Fico letí do Moskvy. Ten výlet byl utajovaný a nečekaný a byl to následek toho, že týden před tím po hádce se Zelenským v Bruselu pochopil, že Ukrajina skončí s tranzitem ruského plynu 1,1,2025. Fico do poslední chvíle věřil, že Brusel zatlačí na Ukrajinu a ruský plyn poteče Transgazem dál. Fico neletěl do Moskvy dojednat dodávky plynu, letěl tam pro instrukce. Fico, stejně jako Orbán, jsou součástí ruské hybridní války. Instrukce je jasná. Otevřít další "frontu" této války. Fico ihned začal Ukrajině vyhrožovat, že nebude v případě nouze dodávat na Ukrajinu elektrickou energii. Pochopitelně, že kdyby to udělal, poškodí především Slovensko. Tu energii tam nedodává zdarma. Navíc tím porušuje smlouvy. Ukrajina skončením tranzitu žádnou smlouvu neporušila, to je klíčové. Kromě toho okamžitě po tom prohlášení reagovalo Polsko s nabídkou energie UA.
2. Po Vánocích Fico záhadně zmizel. Komunikoval s občany a se světem pomocí natočených videí. K jeho smůle v prostředí, které se podařilo identifikovat. Mimo jakoukoli pochybnost to byl luxusní hotel v Hanoi, kde noc stojí 150 000,- Kč.
3. Od 1,1,2025 na Slovensku začala tzv. konsolidácia financí. Což je eufemismus pro dramatické zvyšování daní a snižování životní úrovně. Fico má tu smůlu, že to musel udělat, protože Slovensko je v Eurozóně a nemůže sekat deficity, jako země s národní měnou. DPH se zvedla o 3 procentní body, zavedl transakční daň, snížil daňové bonusy pro rodiny s dětmi atd. V tomto kontextu je třeba vnímat ten průšvih s luxusním hotelem.
4. Ve včerejším videu Fico tvrdí, že je dávno na Slovensku. Pochopitelně, že lže. Potřebuje to přečkat do čtvrtka, kdy letí do Bruselu, somrovat o pomoc s plynem. V tomto směru je komické, že dosud neodpověděl na nabídku Česka na tranzit Net4gas.
5. Nejvtipnější je to, jak se celé kauze vyhýbá Bureš a celé ANO. Je to pro ně opravdu hodně nepříjemná aféra
epr3
@Uživatel_5734171
Někdy mám pocit, že ti už také haraší.
1. Fico tu energii nedodává zdarma, stejně jako Zelenský kasíroval za tranzit ruského plynu pro celou Evropu. Bez těchto tržeb by mu stejně za tu elektriku nejspíš nezaplatil, proto si Fico může dovolit velikášské gesto.
2.Proč tě tak trápí, kudy Fico jezdí a kolik za to platí? Zkusil sis zjistit, kolik platí naše prezidentská kaneclář za Pávkův výlet na Dakar za všechny gorily a poradčuky, co jsou tam s ním? A co to má společného s výkonem prezidentské funkce?
3. 😂😂😂 Podle všech možných eurohujerů mělo být Slovensko před tím vším chráněno právě proto, protože platí eurem.
4. A?
5. Proč by se k tomu měl Babiš vůbec vyjadřovat? Není vládním politikem a Ficovi nemůže pomoct i kdyby chtěl. Otázka "jak můžeme pomoci/nepomoci Slovákům může směřovat jedině na Fialu.
Richard Šebesta
@epr3 Je to tak, mne by taky zajímalo kolik nás stalo výletní závodění pana hradního ?
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Prezident hovořil o tom, že tento výlet hradil ze svého, aby předešel spekulacím.
epr3
Nyklíček PePa Pávek už toho nake­cal.­...Na­posle­dy o tom, jak nechtěl 100 litrů měsíčně pro svou starou....😂
bella.
@Uživatel_5734171
Hele já to nečetla, jen 3 věty.
Česko je zase předmětem hybridní války Západu a já čekám, kdy se bude zodpovídat Ukrajina za odstřelení NordStreamu a český prezident bude potrestán že děsil občany poplašou ( trestnou ) zprávou , že padne-li Ukrajina padneme taky ! ( a tedy jí musíme zbrojit, jinak budeme vojenský cíl Putina taky.)
Celou věc bych uzavřela tím, že stejně dojde na to, že osvícené státy, které ještě mají původní obyvatele nastaví pravidla pro migranty jako Putin a Trump.

Jinak nás migranti převcálcují a u nás nám stačí, jak se už projevila Ukrajina na sídlištích, kde řvou do rána, zatímco jiní musí ( na ně ) pracovat!A ani děti nedávají včas spát ,. lítakí do noci.Jak se to má pak ve škole učit!

Fico nesomruje, Fico ž á d á !

Fiala žvaní a rozprodává nám majetek.Pavel si rajzuje po světě a je mu Česko u zadku, nějaká Pekarová napadá chytřejší část občanů a nelíp bude, když půjde normálně makat!
-----------------------------------------------------
Čus, kdo se má na to tady dívat!
D kdy tady vbec hještě budeme doma? V praze už je to půl na půl!!!Kasa prázdná , zdravotnictví vyrabované , kdy s některými tady pospolu žít je pro nás ☣️
epr3
Sakra, mě spíš zajímá, kdo platí PePovi jeho vejlet na Dakar?
kosmos kosmos
@epr3 co ti je potom dezoláte 😀 starej se raději o svoje dáfky 🤣👍
Richard Šebesta
@kosmos kosmos Ty jsi ale degen. Jako českého občana mne více zajímá co dělá náš president než Fico. Tobě vládne Fico nebo Fiala s Pavlem ? Pokud tě zajímá více Fico než tihle dva pak nechápu co tu děláš ? Sbal si svoje saky paky a táhni na Slovensko !
kosmos kosmos
@Richard Šebesta Prezident Petr Pavel se účastnil Rallye Dakar 2025 jako soukromá osoba, přičemž jeho cestu podpořil český tým Fesh Fesh, který mu poskytl zázemí. Vše bylo organizováno na jeho osobní iniciativu a mimo oficiální prezidentský program. Pobýval ve skromných podmínkách, zvolil například stan a spacák, což zdůrazňuje soukromý charakter jeho cestyJeho ochranka byla hrazena ze státních prostředků, protože jako prezident musí být chráněn i během soukromých aktivit, což je standardní praxe. Náklady spojené přímo s jeho účastí, jako je podpora od týmu, byly kryty ze soukromých zdrojů týmu Fesh Fesh.
Tak když něco nevíš tak se zeptej,rád ti to vysvětlím degene 😑🤣
Richard Šebesta
@epr3 Přesně .
Miroslav Rys
@epr3 Ty určitě ne, ty si nezaplatíš ani zuby. Nebo máte se Šebestou jedny dohromady?? 😸👻
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Ty taky debile táhni na Slovensko když tě zajímá Fico a neotravuj tady atmosféru.
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Vychladni, vošouste, stěží se podepíšeš a tady si budeš otvírat svou smradlavou mordu. Tvoje inteligence je nepřímo úměrná počtu těch blábolů, co tu denně smolíš 😸👻
Pavel Nyklíček
@epr3
Slova prezidenta při odjezdu hovořila o financování ze svého aby tak predešel spekulacím
bella.
@Pavel Nyklíček

Já chci vědět, kolik má vlastně náš pan prezident dovolené.Já ho jinak , než na motorce nebo ***t se v ciziněš nevidím
Výsledky práce nevykazue.
Pane prezidente, jako občan, pracující hlavou a pracující mnoho hodin denně Vám říkám, jste prodělečná investice.
Vaše cena x výkon neodpovídá.👎👎👎