Zpětné zrcátko
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVladimír Mertlík: Všechno má svůj konec, ale něco zůstává věčné. Deset rad do roku 2025
22 komentářů
Jan Macharacek
0
Perfektní,vtipné,přesné. Ty rady jsou též dobré,řídím se jimi už přes sedmdesát let.
TCerny
...vsechno ma svuj konec.
Mlc umiracku mlc, ten smutek ja uz znam.
Polibek,kapesnik,sirena , lodni zvonec,
tri , ctyri usmevy a potom zustat sam....
Mlc umiracku mlc, ten smutek ja uz znam.
Polibek,kapesnik,sirena , lodni zvonec,
tri , ctyri usmevy a potom zustat sam....
Frank51482
Jasně, i brusič má svůj konec, stejně jako plátek Reflex. Je ovšem otázkou, komu se bude po Mertlíkovi stýskat a komu po Reflexu? A zajímavá je ta poslední "rada", která klidně může platit i na autora a jeho soukmenovce z redakce. Ale i na každého z nás. A já dodám 11. radu. "Pařez zůstane pařezem a vůl volem".
kosmos kosmos
Jak sí usteleš tak si lehneš 👍 a dezoláti zásadně nestelou 👍🤣jsem zvědavý koho to přísloví bude brzo trápit 😀
Irena Charvátová
Jste vždycky supr, ale tento příspěvek mám cukání dát si někde na zeď do rámečku! Trefný i vtipný.
epr3
Já bych si vsadil na konec Reflexu, který se na horizontu rýsuje. Po něm se bude stýskat jen málo komu.
@epr3 Když zanikne, svět se kvůli tomu nezboři. Ale mně to bude líto.
@epr3 dezolátsské predikce jsou jako russácká ej aj 👎 samé lži 👎ty můžeš vsadit tak maximálně smradlavé pracovní boty dezoši 🤣👍
@kosmos kosmos A kde mám ty pracovní boty vzít? Sám tu pořád dokola píšeš, že sedím doma na "dáfkách" 😂. Tak si to trochu srovnej v té své duté kedlubně, ať se ti tam nedělá taková ozvěna 😂.
Saša Krach
Ješte že jsou mezi námi velikáni...A poradí...Více takových Mertliků. A bude u nás pro někoho ráj. Nebo dostanou vysoké funkce....a😂😂😂😂😂😂😂😛
našinec
Za předchozích pravicových vlád začala oligarchie, dnes dostává finální podporu. Blbost podporovatelů současné vládní koalice je věčná. Naprostý souhlas s Mertlíkem. Možná si vzpomněl na svého bývalého zaměstnavatele.
Pavel Nyklíček
Všechno má svůj konec stejně jako starý muž Andrej Babiš.
Na podzim nám končí matryrium s někým, koho jsme vlastně nikdy nepotřebovali.
Budou to pro chudáka posledni volby na základě kterých slavnostně předá žezlo dalšimu oslanci Havličkovi a sám velký guru odejde za svoji ženou a dětmi bo samota po večerech tíží a Havlíček premierování zvládne , včetně dalších několika ministerstev.
Za vším hledej ženu a tak v 70 letech dostal od Moniké vybrat.
Vybral Moniké a já mu za to dávám palec nahoru 👍
Na podzim nám končí matryrium s někým, koho jsme vlastně nikdy nepotřebovali.
Budou to pro chudáka posledni volby na základě kterých slavnostně předá žezlo dalšimu oslanci Havličkovi a sám velký guru odejde za svoji ženou a dětmi bo samota po večerech tíží a Havlíček premierování zvládne , včetně dalších několika ministerstev.
Za vším hledej ženu a tak v 70 letech dostal od Moniké vybrat.
Vybral Moniké a já mu za to dávám palec nahoru 👍